Bee Power Royal Jelly - puterea albinei laptisor de matca

Bee Power Royal Jelly - puterea albinei laptisor de matca

Bee Power Royal Jelly este produsul pe baza de laptisor de matca, foarte bogat in proteine si aminoacizi. Laptisorul de matca il produc glandele salivare ale albinelor lucratoare, pentru hranirea reginei. Acesta este un concentrat de nutrienti care ajuta regina sa traiasca mai mult de cinci ani, in timp ce albinele lucratoare traiesc doar 2-4 luni.

Mai multe detalii


42.91 Lei TVA inclus

FL0042

Disponibilitate: Produs in stoc

Laptisor de matca - Bee Power Royal Jelly

Bee Power Royal JellyLaptisorul de matca este un nutrient deosebit de bogat in vitamine, proteine si aminoacizi. El este astfel un produs ideal pentru alimentatia naturista. Laptisorul de matca il produc glandele salivare ale albinelor lucratoare, pentru hranirea reginei. Acesta este un concentrat de nutrienti care ajuta regina sa traiasca mai mult de cinci ani, in timp ce albinele lucratoare traiesc doar 2-4 luni. Nutrientii din laptisorul de matca ii ofera reginei posibilitatea sa poata depune 2.000-3.000 de oua in numai 24 de ore, greutatea oualor depuse fiind aproape egala cu cea a reginei.

Un flacon de Bee Power Royal Jelly contine 50 de capsule.

Mod de administrare Bee Power Royal Jelly: se consuma cate 1-2 capsule zilnic, sau dupa recomandari medicale

Afectiuni si simptome unde este indicat
Bee Power Royal Jelly - Laptisor de matca

Mod de administrare Bee Power

Dimineata-Pranz-Seara

Adolescent

Anemie

Anorexie

Apetit (crestere)

Astenie

Batranete

Ciroza

Convalescenta

Copii 1-14 ani - dezv. armon.

Coxartroza

Cresterea rez. musculare

Crestere - stimulator

Febra musculara (prevenire)

Gastrita

Hepatita

Imunitate scazuta

Inteligenta (ridicare coef.)

Leucemie

Leucopenie

Malabsorbtie

Oboseala

Pojar, rujeola

Pre si post operator

Scrasnit din dinti

Senilitate (dementa senila)

Tuberculoza

Varsat de vant

1-0-0

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-0

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-0

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

Laptisorul de matca are in compozitie vitaminele complexului B, dintre care in concentratie mare vitamina B5 (acidul pantotenic) si B6.Tot laptisorul de matca este singura sursa naturala de acetilcolina. Mai contine minerale, vitaminele A, C, D, E, enzime, 18 aminoacizi, substante care pot impiedica inmultirea bacteriilor si a virusurilor.

 

Laptisorul de matca poate impiedica dezvoltarea microbilor si are efect bactericid (omoara microbii). Ajuta in lupta organismului impotriva bolilor infectioase si a infectiilor cauzate de microbi. Administrarea laptisorului de matca a dat rezultate deosebite in cazul copiilor cu un sistem imunitar sensibil. S-au obtinut rezultate importante si la copiii care, din cauza alimentatiei nepotrivite, prezinta tulburari ale cresterii.

laptisor de matca

 

S-a observat ca  mamele care alapteaza si nu au lapte suficient, consumul de Bee Power Royal Jelly stimuleaza secretia laptelui. La persoanele  varstnice se reduce senzatia de oboseala si impiedica epuizarea psihica precoce. Este eficient in caz de inapetenta, perturbari de metabolism, stare de slabiciune datorata batranetii, convalescentei in urma bolilor grave, mai ales dupa boli infectioase insotite de febra mare. Stimuleaza functionarea organelor hematoformatoase, intareste sistemul nervos. Are un efect benefic si in astmul bronsic, ulcere, afectiuni ale ficatului, fracturi, boli ale pielii.

 

 

Substantele de tip hormonal din laptisorul de matca imbunatatesc functionalitatea glandelor sexuale. La barbati s-a observat o crestere a potentei, iar la femei s-au obtinut rezultate importante in perioada climaxului. Laptisorul de matca este folosit cu succes si in caz de sterilitate.

Laptisorul de matca revigoreaza organismul, sustine sanatatea sistemului osos si a articulatiilor. Bee Power Royal Jelly poate fi utilizat de orice persoana, indiferent de sex si varsta. Nu este de mirare ca laptisorul de matca este foarte cunoscut si agreat de mult timp  in numeroase tari.

Compozitie Bee Power Royal:
O capsula are in compozitie concentrat de laptisor de matca 50 mg si corespunde la 150 mg laptisor de matca

Un flacon de Bee Power Royal Jelly contine 50 de capsule.

Mod de administrare Bee Power Royal: cate 1 capsula pe zi sau conform recomandarilor medicului

Important de retinut in consumul de Bee Power Royal Jelly

- Pentru ca laptisorul de matca se obtine din polen, miere si secretiile salivare ale albinelor, persoanele alergice la polen trebuie sa inceapa prudent consumarea produsului. In caz de alergie, folosirea produsului se va intrerupe imediat.
- Pentru o mai mare eficienta, este recomandat consumul laptisorului de matca impreuna cu miere
- Este recomandata pastrarea Bee Power Royal Jelly la loc racoros, deoarece la temperaturi mai ridicate se descompune usor.

Un flacon de Bee Power Royal Jelly are 50 de capsule.

O capsula de Bee Power Royal Jelly contine: Concentrat de laptisor de matca (corespunde la 150 mg laptisor de matca)........50 mg

Mod de administrare Bee Power Royal Jelly: se consuma cate 1-2 capsule zilnic, sau dupa recomandari.

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Coş  

(gol)

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment