Nopalin 200 tabs

Nopalin 200 tabs

Nopalin creat de Calivita ajuta la stabilizarea nivelului glicemiei prin cresterea sensibilitatii organismului la insulina. Efectul hipoglicemiant al produsului prin vitaminele din compozitie, nopalinul duce la diminuarea complicatiilor diabetului zaharat, cum ar fi retinopatia sau arterioscleroza diabetica…

Mai multe detalii


93.50 Lei TVA inclus

CV0216

Disponibilitate: Produs in stoc

Produsul Nopalin stabilizeaza nivelul glicemiei prin cresterea sensibilitatii organismului la insulina. El are efect hipoglicemiant si prin vitaminele din compozitie reduce complicatiile diabetului zaharat, adica retinopatia, arterioscleroza diabetica, etc. Este bogat in aminoacizi si poate  determina scaderea apetitului alimentar. Nopalin este recomandat si persoanelor supra-ponderale sau obeze.

Un flacon de Nopalin contine 200 de tablete, astfel o tableta de Nopalin este sensibil mai ieftina decat alte produse asemantoare. Se administreaza 3-6 tablete  zilnic, consumandu-se si multe lichide.

 

Afectiuni si simptome unde este indicat
Nopalin

Mod administrare Nopalin

Dimineata-Pranz-Seara

Absorbirea si arderea grasimilor

Adult (18-50 ani) - preventiv

Anti-perspirant

Aparat digestiv

Ateroscleroza

Apetit (scadere) - cura slabire

Celulita

Colesterol (scadere)

Constipatie

Diabet (reglare glicemie)

Digestie buna

Gastrita

Greata

Hematemeza

Hipoglicemie

Indigestie

Laxativ

Lipotimie

Obezitate

Steatoza hepatica (grasimi in ficat)

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-2-2

1-2-1

1-1-1

2-2-2 inainte de masa

1-1-1

1-2-1

1-1-1

1-1-1

 

Nopalinul, supliment natural, are in compozitie Nopal deshidratat, o substanta activa obtinuta din planta Neopal, o familie de cactus cultivata in Mexic, Chile si Italia.

Substantele biologic active din Nopal deshidratat au efecte regeneratoare - reintineritoare, reglatoare si curative.

Componentele biochimice cele mai importante ale Nopalului sunt: aminoacizi (in numar de 17, dintre care 8 esentiali); vitamine (beta-caroten, vitamina C, vitaminele B1, B2, B3); minerale (Ca, Mg, Na, K, Fe) si fibre (atat solubile, precum lignina, celuloza, hemiceluloze, cat si insolubile: pectina, mucilagii, gume).

 

NopalinObezitate - componentele active din Nopal sprijina la prevenirea absorbtiei grasimilor si zaharurilor in exces din alimente, sustin un nivel optim al glicemiei si colesterolului sanguin, induc satietatea, scad apetitul alimentar, ajutand astfel la scaderea in greutate; aminoacizii participa la eliminarea fluidelor din tesuturi, diminuand retentia de apa Aparitia tesutului adipos este prevenita in timp ce grasimile sunt eliminate. In timpul curei de slabire se consuma 6 tablete de Nopalin pe zi cu multa apa, inaite de mesele principale. Persoanele cu greutate normala sau subpoderale vor consuma 3-6 tablete de nopalin pe zi cu multe lichide, insa dupa mesele principale ale zilei.

Nopalin se recomanda si persoanelor cu greutate supra-ponderala sau obeze.

 

Diabet - Nopalin stabilizeaza nivelul glicemiei prin cresterea sensibilitatii organismului la insulina. Studiile experimentale au demonstrat atat la diabetici cat si la oamenii sanatosi, un efect hipoglicemiant la maximum 4-6 ore de la administrarea produsului. Iata ca, prin efectul sau hipoglicemiant si prin vitaminele din compozitie, acest supliment reduce seminficativ complicatiile cunoscute ale  diabetului zaharat, adica retinopatia, arterioscleroza diabetica, etc...

Nopalin este un produs naturist ce are efecte sigure asupra glicemiei sanguine. Prin vitaminele, mineralele, aminoacizii si fibrele din continut, detoxifiaza si tonifica pancreasul si ficatul, creste sensibilitatea la insulina a celulelor, astfel stimuland patrunderea glucozei din sange in interiorul celulelor, unde va fi folosita ca energie. Imbunatatind digestia carbohidratilor si implicit productia de insulina, determina absorbtia partiala a glucidelor din intestin. Nopalul se recomanda si in prevenirea neuropatiei diabetice.

Hipercolesterolemie - Aminoacizii, fibrele si vitamina B3 previn conversia excesiva a glucidelor sangvine in lipide. De asemenea, prin accelerarea catabolismului lipidic, Nopalin reduce nivelul colesterolemiei, trigliceridemiei si LDL. Vitamina B3 (niacina) poate transforma colesterolul LDL in forma HDL si prin aceasta el reduce riscul aparitiei bolilor cardiovasculare.

Efectul anti-aterosclerotic se datoreaza aminoacizilor, fibrelor si antioxidantilor pe care ii are in compozitie.

sistem digestivSistem digestiv - Nopalinul poate atenua unele tulburari gastrointestinale, deoarece fibrele vegetale si mucilagiile protejeza mucoasa intestinala si regleaza productia de acid gastric. Asigura, astfel o protectie eficienta persoanelor care consuma alimente condimentate sau urmeaza un tratament cu anti-inflamatoare. Nopalinul ajuta la detoxifierea ficatului si a organismului in general.

Mucilagiul si pectina din Nopalin, impreuna cu apa, formeaza o pasta care acopera , protejeaza si curata tractul intestinal, ajutand in sindromul de colon iritabil. De asemenea, are efect antiinflamator si reduce hiperaciditatea, fiind utilizat in tratamentul gastritei si a ulcerului. Pectinele formeaza complexe cu bacteriile, rezultand eliminarea lor din intestin in diaree.

Fibrele solubile si insolubile ajuta la absorbtia apei, asigurand o traversare mai usoara a alimentelor prin tractul digestiv si un peristaltism intestinal normal, astfel tratand si constipatia.

In literatura de specialitate se mentioneaza urmatoarele rezultate obtinute in urma utilizarii cactusului Nopal:

- stimularea proceselor metabolice

- reglarea functiilor gastro-intestinale, prin controlul productiei de acid gastric, reducand astfel riscul dezvoltarii ulcerelor gastrice si duodenale

- curatirea colonului

- normalizarea frecventei eliminarii si a constistentei materiilor fecale

- legarea sarurilor de acizii biliari

- activarea functiilor ficatului

- reducerea retentiei lichidelor in tesuturi

- detoxifiere

- reglarea glicemiei

- reglarea colesterolului si trigliceridelor in sange

- efect anti-oxidant

- reducerea celulitei

- reglarea greutatii corporale

Nopalin poate fi utilizat si de catre sportivi, pentru numarul mare de aminoacizi din compozitie.

Pentru considerentele enumerate mai sus, preparatul natural Nopalin ajuta la mentinerea sanatatii, fiind folositor si in situatiile in care este perturbata homeostazia organismului.

Mod de administrare Nopalin

Se administreaza 3-6 tablete de nopalin pe zi, consumandu-se si multe lichide

Un flacon de Nopalin contine 200 de tablete

O tableta de Nopalin contine 300 mg de tulpina uscata de Nopal

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Coş  

(gol)

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment