Mega Zinc 50 mg - 100 tablete

Mega Zinc 50 mg - 100 tablete

Mega Zinc - Luptător multilateral

Zincul este elementul esential în biosinteza proteinelor şi, implicit, a acizilor nucleici (AD şi ARN). El are rol important in sinteza insulinei (hormon secretat de pancreas, necesar pentru metabolizarea glucidelor).

Mai multe detalii


37.20 Lei TVA inclus

FL0099

Disponibilitate: Produs in stoc

Mega Zinc

Zincul este elementul esential în biosinteza proteinelor şi, implicit, a acizilor nucleici (AD şi ARN). El indeplineste un rol important in sinteza insulinei (hormon secretat de pancreas, necesar pentru metabolizarea glucidelor) si în menţinerea echilibrului acidobazic al sângelui. Zincul este important si in dezvoltarea şi maturarea aparatului reproducător. Prostata poate functiona normal numai în prezenţa unei cantităţi corespunzătoare de zinc. Capacitatea de contracţie a muşchilor este reglata de prezenta zincului si conform ultimelor cercetări poate interveni şi in activitatea cerebrală.

Zincul are capacitatea de a accelera vindecarea rănilor. Are efect benefic în ameliorarea unor simptome cauzate de prostată; este recomandat si in anumite cazuri de sterilitate si împiedică depunerile de colesterol pe pereţii vaselor sanguine. De asemenea, stimulează creş­terea, menţine prospeţimea psihică, are efecte benefice în anumite tulburări psihice. Zincul poate trata şi problemele gustative si poate elimina petele albe de pe unghii.

Unele cercetări au demonstrat că diverse forme de impotenţă sunt cauzate de lipsa cronică de zinc. Astfel putem explica proprietăţile afrodi­ziace ale stridiilor, care au in conţinut mari cantităţi de zinc în formă uşor utilizabilă de organism. Observaţiile clinice au aratat că, în unele cazuri de impotenţă, se obţin ameliorări considerabile printr-o suplimentare a alimentaţiei cu zinc şi vitamina B6. Astfel se recomanda barbatilor, indiferent dacă suferă sau nu de afecţiuni ale prostatei, administrarea constanta a suplimentelor alimentare cu continut de zinc, pentru a se menţine o concentraţie sanguină optimă a acestui element.

Administrarea suplimentelor alimentare cu zinc şi mangan persoanelor varstnice suferinde  de senilitate poate avea rezultate benefice. De asemenea, femeile care sufera de tulburări ale ciclului menstrual pot încerca o suplimentare cu zinc, inaintea prescrierii unui tratament hormonal de catre medicul specialist.

Atmosfera oraşelor mari este poluata cu plumb si cadmiu provenite din gazele de eşapament ale automobilelor. Aceste elemente poluante precum şi fumul de ţigară, constituie importanţi factori de risc pentru sănătatea noastra. Lipsa zincului din organism permite reţinerea unei cantităţi mai mari de plumb şi cadmiu. Consumul suplimentelor alimentare cu zinc poate reduce fixarea metalelor toxice in organism. Aşadar, zincul ofera protecţie şi împotriva efectelor nocive ale mediului inconjurator atat de  poluat.


Organismul sportivilor are nevoie de o cantitate mai mare de zinc în comparaţie cu al celorlalţi oameni. In timpul antrenamentelor şi concursurilor, aceştia pierd o cantitate insemnata de zinc, nu numai datorită transpiraţiei abundente. Zincul este util in producerea globulelor roşii şi  desfăşurarea normala a metabolismului acizilor graşi şi a fierului, care sunt mult accelerate. O cantitate mai mare de zinc este necesară şi pentru producerea testosteronului, substanţa esentiala in creşterea masei musculare.

Carnea, fructele de mare (peşti oceanici, raci etc.) ouale, sunt alimente bogate in zinc. Dintre tipurile de carne cu continut substantial de zinc amintim carnea de vită, de miel şi de porc. Alte surse bogate de zinc sunt germenii de grâu, seminţele de dovleac, drojdia de bere, laptele degresat şi muştarul.

Continut Mega Zinc: Zinc (chelatat cu aminoacizi) 50 mg

Recomandari Mega Zinc:                                      Mod de administrare Mega Zinc:

Acnee
Adenom de prostata
Adult (18-50 ani) preventiv
Afte
Alergie
Anemie
Anticonceptionale (combate efectele negative
Antihemoragic
Antioxidant
Apetit (crestere)
Apetit sexual (crestere)
Arsuri ale pielii
Cancer la prostata
Crestere (stimulator)
Decalaj fus orar
Dermatite
Dermatoze
Diabet (reglare glicemie)
Eczeme
Fertilitate
Gust, simt (combatere probleme)
Impotenta
Infectii ale pielii capului
Infectii - prevenire
Intoxicare cu gaze esap. si fum
Intoxicatie cu plumb
Menstruatii neregulate
Miros (pierdere)
Muschi (dezvoltare masa)
Nicturie adulti
Persoane in varsta (preventiv)
Plagi (vindecare)
Sterilitate (tratament)
Unghii cu pete albe
Zona Zoster

0-0-1
1-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1
1-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1
1-0-1
1-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1
1-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1
1-0-1
1-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1
1-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1

Legenda :

1-1-1 = o tableta de Mega Zinc dimineata, una la pranz si una seara.

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Coş  

(gol)

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment