Suplimente din plante si pesteSunt 11 produse.

Suplimente din plante si peste
Suplimente din plante si peste: In acesta categorie a magazinului online oferim produse naturiste ale caror principale ingrediente sunt extrasele din plante, fiind cele mai indicate atat in consumul profilactic cat si pentru tratarea unei game largi de afectiuni.

Tot aici mai puteti gasi si produse naturiste care provin de la vietuitoarele din mediul marin: rhodiolin, spirulina, suplimente din cartilaj de rechin si alte produse pentru combatere stres si fortificarea sistemul imunitar al organismului la preturi mici.

Datorita revolutionarii medicinei, specialistii au creat o paleta larga de produse care ajuta la tratarea mai multor afectiuni pe cale naturista.

In aceasta categorie puteti gasi medicamente care contin extrase din plante 100% naturale dar si medicamente pe baza de peste (rechin) si alge marine.

Extracte din plante si peste se obtin prin alegerea acestora cu grija pentru a crea produse optime care sa multumeasca si sa trateze clientul pe deplin.

Trebuie sa stim cum sa ne aparam organismul de diferite boli sau infectii.

Ceaiurile si suplimentele alimentare sunt alegerea cheie pentru a reusi sa ducem o viata echilibrata din punctul de vedere al sanatatii noastre.

Coş  

(gol)

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment