Vital B - pentru grupa sanguina B

Vital B - pentru grupa sanguina B

Compozitia Vital B a fost creeata in concordanta cu ultimele descoperiri stiintifice si tinandu-se cont de necesitatile specifice de minerale si vitamine pentru grupa de sange B. Produsele Vital sunt de fapt multivitamine , specifice grupelor sanguine, si care contin mai mult de 40 de substante active.

Mai multe detalii


82.32 Lei TVA inclus

CV0108

Disponibilitate: Produs in stoc

Vital B este  produsul naturist ce are in compozitie combinatia optima de vitamine, minerale, oligoelemente si plante medicinale necesare grupei sanguine B.

Un flacon de Vital B are 90 de tablete. Se administreaza cate o tableta de Vital B de 3 ori pe zi.

Afectiuni si simptome unde este indicat
Vital B

Mod administrare Vital B

Dimineata-Pranz-Seara

Activitate fizica (stimulare)

Adult (18-50 ani) - preventiv

Antioxidant

Anemie

Astenie

Covalescenta

Cresterea rezistentei musculare

Dependenta de droguri

Imunitate scazuta

Malabsorbtie

Oboseala

Osteoporoza

Ritm cardiac (lipsa Ca Mg K B2)

Schizofrenie

Sterilitate

Fibrom uterin

0-1-0

1-0-0

1-0-1

0-1-0

1-0-0

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

0-1-0

1-0-0

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

Grupa sanguina B este  grupa de sange mai putin specifica. Persoanele cu grupe sangvine B pot sa consume alimente de orice fel. Pot manca mai multa carne decat cei din grupa A, avand insa nevoie mai mare de lapte si produse lactate. Vital B ajuta la completarea necesarului de vitamine si oligoelemente bazat pe cerintele acestei grupe sanguine. Extractele de plante din compozitia acestui produs - radacina de lemn dulce, patrunjel, brocoli, soc, ciuperci reishi si shiitake - au o actiune eficienta asupra digestiei, activitatilor cerebrale si capacitatii de rezistenta generala a celor cu grupa sanguina B.

Vital B prin continutul sau complex si folosit ca tratament naturist, ofera posibilitatea persoanelor din grupa B sa evite bolile severe si sa traiasca o viata mai lunga si sanatoasa.. Completeaza substantele nutritive care lipsesc din alimente prin vitamine, minerale, oligoelemente, plante medicinale si furnizeaza o protectie eficienta acolo unde are nevoie organismul. Vital B regleaza  dieta , amelioreaza eficienta insulinei si previne diabetul, fortifica imunitatea antivirala de exemplu ofera protectie anti virus herpetic (herpes), fortifica imunitatea si rezistenta organismelor cu grupa B fata de cancer si boli autoimune ca scleroza multipla si lupus eritematos diseminat; ajuta claritatea si concentrarea mentala, creste capacitatea de concentrare si memorare, previne tulburarile nervoase ca depresie si oboseala cronica.

Produsele din gama vital au fost creeate in concordanta cu ultimele descoperiri stiintifice si tinandu-se cont de necesitatile specifice de vitamine si minerale ale fiecarei grupe de sange in parte.

Pentru Grupa sanguina A a fost creat Vital A

Pentru Grupa sanguina B a fost creat Vital B

Pentru Grupa sanguina AB a fost creat Vital AB

Pentru Grupa sanguina O a fost creat Vital O

Astazi exista dovezi ca proprietatile genetice ale unui individ, determinate de grupa sanguina, sunt factori de baza  importanti care influenteaza sensibilitatea la anumite boli. Prin urmare, acestea determina frecventa mai crescuta a anumitor afectiuni la cei cu o anumita grupa sanguina.

Doctorul D`Adamo a stabilit nu numai tipul de alimentatie potrivita fiecarei grupe sanguine, ci si aportul de vitamine, minerale si plante medicinale necesare organismului in functie de grupa sanguina prin tratament naturist.

Pe baza cercetarilor doctorului D`Adamo si a celorlalte referinte din literatura de specialitate, firma 4Life si apoi CaliVita International sunt printre primele din lume care au creat produse naturiste specifice pentru fiecare grupa sanguina.

Persoanele cu grupa sanguina B pot manca alimente de orice fel. Ele  pot manca mai multa carne decat cei din grupa sanguina A, au insa nevoie de lapte si produse lactate.

Un flacon de Vital B are 90 de tablete. Se administreaza cate o tableta de Vital B de 3 ori pe zi.

Observatii Vital B:

-in tratamentul  afectiunilor de mai sus, fiecare vom utiliza Vital-ul corespunzator grupei noastre sanguine (A, B, AB, sau 0), exceptie facand afectiunile Fibrom si Ulcer in care se vor folosi Vital-urile indicate, indiferent de grupa de sange.

- Produsele Vital oferite de CaliVita International - prin extractele de plante din continut - au o actiune eficienta asupra digestiei, activitatilor cerebrale, capacitatii de rezistenta generala a organismului, asigura cresterea rezistentei organismului in fata diverselor infectii, previne ateroscleroza, infarctulul miocardic si cancerul.

O tableta de Vital B are in compozitie:

beta caroten - 1,2 mg,

vitamina E - 10,0 UI,

vitamina C - 60,0 mg,

vitamina B1 - 1,4 mg,

vitamina B2 - 1,6 mg,

vitamina B6 - 2,0 mg,

vitamina B12 - 1,0 mcg,

niacinamida - 18,0 mg,

colina - 20,0 mg,

inozitol - 20,0 mg,

PABA - 5,0 mg,

biotina - 40,0 mcg,

acid pantotenic - 5,0 mg,

acid folic - 50,0 mcg,

rutina - 4,0 mg,

bioflavonoid complex din lamai - 4,0 mg,

hesperidin complex - 5,0 mg,

betaina - 10, 0 mg,

iod - 50, 0 mcg,

calciu - 100,0 mg,

magneziu - 100,0 mg,

fier - 3,0 mg,

cupru - 0,5 mg,

nichel - 30,0 mcg,

zinc - 5,0 mg,

crom - 20,0 mcg,

seleniu - l5,0 mcg,

mangan - 1,0 mg,

potasiu - 20,0 mg,

molibden - 80,0 mcg,

bor - 50,0 mcg,

vanadiu - 10,0 mcg,

siliciu - 1,0 mg,

glutation - 5,0 mg,

cisteina - 20,0 mg,

bromelaina - 25,0 mg,

lecitina - 100 mg,

radacina de lemn dulce - 10,0,

frunza de patrunjel - 50,0 mg,

broccoli - 50,0 mg,

boabe de soc - 10,0 mg,

ciuperca Reishi - 10,0 mg,

ciuperca Shiitache - 10,0 mg.

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Coş  

(gol)

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment