Lion Kids Punch cu vitamina D

Lion Kids Punch cu vitamina D

Copiii au mai multa nevoie de vitamine decat  au adultii. Sanatatea bazata pe un bun aport energetic incepe din prima clipa a vietii noastre si dureaza toata viata. Lion Kids cu vitamina D aduce necesarul de minerale si vitamine pentru copilul tau.

Mai multe detalii


44.08 Lei TVA inclus

CV0129

Disponibilitate: Produs in stoc

Lion Kids Punch cu vitamina D sunt multivitamine special concepute pentru copii. El contine toate vitaminele si minerale necesare pentru copii in dozaj optim. Tabletele Lion Kids Punch cu vitamina D au forma a diverse animale, au  gust placut si  sunt foarte apreciate de copii.

 

Un flacon de Lion Kids Punch with Vitamin D are 90 de tablete sub forma de figurine de animale si se administreaza 1-3 tablete zilnic

Afectiuni si simptome unde este indicat
Lion Kids Punch cu vitamina D

Mod administrare Lion Kids Punch

Dimineata-Pranz-Seara

Anemie

Apetit (crestere) - anorexie

Carcei (mioclonii, spasme musculare prin deficit de Ca, Mg)

Copii 1-14 ani - dezv. armonioasa

Crestere rez. musculara copii

Crestere - stimulare

Deficit Ca si Mg (asimilare, fixare)

Imunitate scazuta

Prevenirea imbolnavirilor

1-0-0

1-0-0

1-0-0
1-0-0 (15 zile din 30)

1-0-0

1-0-0

1-0-0

1-0-0 (15 zile din 30)

1-0-0

 

Copiii au mai multa nevoie de vitamine decat au adultii. Sanatatea bazata pe un bun aport energetic incepe din prima clipa a existentei noastre si dureaza toata viata. Dezvoltarea oaselor si a dintilor imbunatatirea memoriei, cresterea rapida necesita un aport suplimentar de minerale si vitamine. In caz contrar, apar carentele, cu urmari multiple cum ar fi sechelele de rahitism, sistem imunitar slabit, epuizare, etc. Toate acestea afecteaza cresterea si dezvoltarea copiilor. Produsul Lion Kids cu vitamina D aduce necesarul de vitamine si minerale pentru copilul tau.

Alimentatia nepotrivita a copiilor nostri, fast-food-ul, cola, chipsurile, ciocolata si alte dulciuri consumate in cantitati prea mari, reduc zi de zi sansa unei dezvoltari sanatoase a oaselor si danturii copiilor. Cariile dentare si degradarea smaltului dentar sunt atat de frecvente incat e o minune cand medicii stomatologii intalnesc un tanar de 18 ani cu dantura perfect sanatoasa.

Pentru dezvoltarea fizica si psihica a copiilor nostri, trebuie sa ne ingrijim sa asiguraram zilnic cantitatea si calitatea adecvate de vitamine. Ar fi mai simplu daca am putea realiza acest lucru doar prin consumul fructelor proaspete, al legumelor, mancarurilor din legume. Din pacate, greseste cine crede ca ajung una sau doua mere puse langa sandwichul copilului.

Lion Kids Punch cu vitamina DDin toate aceste motive, in zilele noastre este esential sa oferim copiilor nostri cele mai bune multivitamine cu continut de vitamina D. Vitaminele sunt compusi chimici organici indispensabili vietii, pe care organismul nostru nu este in stare sa le sintetizeze sau le sintetizeaza intr-o cantitate prea mica. In absenta unor vitamine, organismul tanar nu se mai dezvolta sanatos iar carenta fiecarei vitamine in parte are simptomele proprii. Este important sa sustinem permanent functionarea organismului cu ajutorul unui produs cu o compozitie moderna, de calitate. Acest lucru este esential mai ales in cazul copiilor, care sunt intr-o crestere si dezvoltare continua.

De aceea, pentru ei este recomandat produsul cel mai modern, cu continut de vitamina D, Lion Kids + vitamin D, deoarece vitamina D regleaza cantitatea de calciu si fosfor din sange si asigura prezenta in permanenta a unei cantitati optime de substante care intra in alcatuirea oaselor.

Absenta vitaminei D poate duce la rahitism, ale carui principale simptome sunt anomalii ale danturii, deformarea accentuata si dureroasa a oaselor, incetinirea cresterii. Copiii nostri sunt permanent in crestere, de aceea trebuie sa se acorde o atentie deosebita dezvoltarii sanatoase a oaselor, care sunt fundamentul aparatului locomotor din perioada de adult. Un copil puternic, sanatos din punct de vedere fizic si psihic are un randament mai mare la scoala si exista mult mai multe sanse sa se integreze in lumea adulta dominata de spiritul competitiv.

Sa oferim copiilor nostri multivitaminele moderne cu continut de vitamina D, pentru a ne asigura ca am creat baza dezvoltarii fizice si psihice.

 

Atentie!

Nu este indicat sa se administreze copiilor in lunile mai, iunie, iulie, august.
Fixeaza Calciul si se recomanda in carentele de minerale.

 

Un flacon de Lion Kids Punch with Vitamin D contine 90 de tablete.
0 tableta de Lion Kids cu vitamina D are in compozitie:

Vitamina A ............. 1500 UI
Vitamina E .............. 7 UI
Vitamina C .............. 35,0 mg
Vitamina B1 ............. 0.5 mg
Vitamina B2 ............. 0.6 mg
Vitamina B6 ............. 0.7 mg
Vitamina B12 ........... 1,0 mcg
Vitamina D ............... 1,0 mcg
Niacinamida ............. 7,0 mg
Acid pantotenic ......... 3,0 mg
Acid folic .................. 100,0 mcg
Biotina ...................... 35,0 mcg
Inozitol ..................... 1,6 mg
Calciu ....................... 10,0 mg
Fosfor ....................... 10,0 mg
Iod ........................... 10,0 mcg
Fier............................ 3,0 mg
Magneziu.................... 5,0 mg
Cupru chelatat............ 70,0 mcg
Zinc chelatat............... 2,0 mg
Mangan chelatat.......... 0,1 mg
Complex de potasiu..... 2,0 mg
Seleniu....................... 10,0 mcg
Crom ........................ 5,0 mcg
Calorii ....................... 14,8 kj
Grasimi .................... < 1,0 g
Carbohidrati .............. < 1,0 g

Mod de administrare Lion Kids cu vitamina D : 1-3 tablete pe zi.

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Coş  

(gol)

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment