Chromium Max - pentru slabit

Chromium Max - pentru slabit

Carenta cromului duc la creste sensibilitatii la glucide si poate avea efect in cresterea in greutate sau la aparitia diabetului zaharat. In compozitia Chromium Max exista picolinatul de crom care are ca efect scaderea in greutate fara a avea efecte secundare daunatoare. Simptomele carentei de crom se pot vedea mai ales la persoanele care consuma zahar in exces...

Mai multe detalii


58.07 Lei TVA inclus

FL0109

Disponibilitate: Produs in stoc

Un flacon de Chromium Max are 100 de capsule. Se administreaza cate 1-3 capsule pe zi.

Afectiuni si simptome unde este indicat
Chromium Max

Mod administrare Chromium Max

Dimineata-Pranz-Seara

Absorbirea si arderea grasimilor
Adult (18-50 ani) - preventiv
Diabet (reglare glicemie)
Obezitate
Persoane in varsta - preventiv

1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1

Chromium Max are urmatoarele indicatii profilactice si terapeutice:

- Obezitate - Lipsa cromului creste sensibilitatea la glucide si poate duce la cresterea in greutate. Cromul ajuta la reducerea greutatii, fara efecte secundare, impreuna cu putina miscare si de un regim alimentar sanatos. Picolinatul de crom, are efect de ardere a grasimilor si este parte esentiala a unei cure de slabire moderne;

- Diabet – Se stie ca insulina este unul dintre cei mai importanti hormoni cu rol in dezvoltarea musculaturii, stabilizarea greutatii corporale si functionarea adecvata a aparatului cardiovascular. Ea introduce in celule glucoza si aminoaciziiatat de necesari producerii de energie si a sintezei proteice. Atunnci cand exista o carenta de crom, insulina nu este capabila sa participe la metabolismul glucidic. In diabet, cromul intensifica efectul insulinei, a majoritatii proceselor metabolice si sporeste capacitatea de munca si de intinerire a organismului;

- Hipercolesterolemie - Picolinatul de crom scade nivelul de LDL , numit si " colesterol rau"din sange si creste nivelul de LDL - " colesterolul bun " din sange, fapt care duce la reducerea depunerii de colesterol pe peretii arterelor si deci a riscului de cardiopatie ischemica si infarct;

- Activitate intensa, sportivi - Cromul are efect de absorbtie a proteinelor si in acest fel participa la dezvoltarea musculaturii si diminueaza cantitatea de grasimi depuse in organism.

Cantitatea de crom din organism scade proportional cu inaintarea in varsta, precum si in urma activitatii fizice intense. Lipsa cromului sporeste sensibilitatea la glucide si poate determina cresterea in greutate sau poate duce la diabet zaharat. De asemenea, produce ridicarea colesterolului sangvin si a sensibilitatii pentru bolile cardiavasculare. In cazul sportivilor, lipsa cromului reduce randamentul fizic si poate impiedica dezvoltarea musculaturii.

Simptomele carentei de crom sunt accentuate la persoanele care consuma mult zahar (fructoza, glucoza, zahar tos). Intr-un studiu publicat in 1986 se specifica o pierdere de crom de la 10 pana la 300% datorata consumului ridicat de zahar. Conform concluziilor unor cercetari americane, 90% din oameni au un aport de crom cu mult sub necesarul zilnic de 50-200 mcg.

In timpul digestiei, 80% din cantitatea de crom ingerat se pierde. Rezolvarea acestei probleme - introducerea cromului in organism prin folosirea suplimentelor alimentare bogate in acest micro-element, sub forma de picolinat de crom, forma biologic activa. Picolinatul de crom reduce nivelul colesterolului din sange si creste nlvelul lipoproteinelor cu densitate mare (HDL), avand ca rezultat reducerea depunerii de colesterol pe peretii arterelor si deci a riscului de cardiopatie ischemica si infarct. Astfel cromul intervine in metabolismul proteinelor, lipidelor si al glucidelor.

Experimentele efectuate pe animale au aratat ca aportul insuficient de crom incetineste dezvoltarea organismului, contribuie la scurtarea duratei de viata si favorizeaza instalarea impotentei, pe cand consumul unor suplimente naturale cu continut ridicat de crom a condus la rezultate deosebite in studiile cercetatorilor de la Bemidji State University (SUA). Acestia au aplicat unui lot de animale-martor un regim alimentar bogat in crom si au constatat ca acestea au trait cu un an mai mult decat lotul martor care nu a primit crom. Concluzia finala a fost ca suplimentul de crom intarzie imbatranirea organismului..

Insulina este unul dintre cei mai importanti hormoni cu rol in dezvoltarea musculaturii, stabilizarea greutatii corporale si in functionarea optima a aparatului cardio-vascular. Atunci cand cromul lipseste, insulina nu e capabila sa participe la metabolismul glucidic. Cromul este deci util si diabeticilor, in special in fazele incipiente ale bolii, dar nu poate inlocui insulina sau antidiabeticele orale. Deoarece participa la metabolismul glucozei, intensifica efectul insulinei, regleaza distributia interna de energie, stabilizeaza concentratia glucozei sangvine, usureaza asimilarea aminoacizilor, accelereaza metabolismul proteic si intensifica majoritatea proceselor metabolice, cromul sporeste capacitatea de munca si de auto-regenerare a organismului.

Datorita efectului de incorporare a proteinelor in muschi, cromul este foarte eficient si in cazul sportivilor, dezvoltand musculatura si reducand cantitatea de grasimi a organismului, efecte comparabile cu cele obtinute prin utilizarea hormonilor anabolizanti (testosteronul). Sportivii care au consumat suplimente alimentare cu crom timp de 6 saptamani au scazut in greutate 3,2 kg, in timp ce reducerea in greutate a lotulul martor care nu a primit crom fost doar de 1 kg. Stiindu-se ca greutatea specifica a grasimilor din stratul adipos e mai mica decat a celor musculare, diferenta de 2,2 kg corespunde unei scaderi totale in greutate de peste 5 kg.

Faptul ca picolinatul de crom din suplimentul alimentar Chromium Max ajuta la reducerea in greutate fara a avea efecte secundare nocive este o certitudine dovedita clinic. Impreuna cu  un regim alimentar corespunzitor si putina miscare, preparatele cu crom pot ajuta la atingerea greutatii ideale si mentinerea acesteia, atit in cazul celor care tin o cura de slabire, cat si al sportivilor. Alaturi de prezentarea sub forma de capsule mai exista si produse moderne sub forma de aerosoli (spray aromatizant) car pot rezolva atat mirosul neplacut al gurii, cat si deficitul de crom.

Atentie! Picolinatul de crom poate fi utilizat si in doze mari, deoarece nu e toxic si nu prezinta reactii adverse. Diabeticii trebuie sa respecte regimul alimentar adecvat si medicatia specifica recomandata de medicul curant, chiar si in conditiile suplimentarii cu picolinat de crom.: 60 mcg

Un flacon de Chromium Max are 100 de capsule

O capsula de Chromium Max contine: Picolinat de crom: 60 mcg

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Coş  

(gol)

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment