Super Coenzima Q10 Plus - ajuta in afectiunile cardiovasculare

Super Coenzima Q10 Plus - ajuta in afectiunile cardiovasculare

Pana la varsta de 30 ani, Coenzima Q10 este sintetizata in organism în cantitatea optima pentru funcţionarea sanatoasa a celulelor. Odata cu procesul imbatranirii are loc si scaderea nivelului de CoQ10 din organism de aceea este necesara suplimentarea prin administrarea suplimentelor. Produsul naturist Super CoQ 10 Plus are in continut Coenzima Q10 in cantitati mai concentrate.

Mai multe detalii


173.86 Lei TVA inclus

CV0179

Disponibilitate: Produs in stoc

Coenzima Q10 (cunoscuta sub numele de ubichinona) este o substanta asemanatoare vitaminei E, dar care are proprietati antioxidante mai puternice. Coenzima Q10 are rol  catalizator in accelerarea si reglarea reactiilor biochimice, fiind esentiala pentru functionarea normala a acestor procese in organism. Deficienta coenzimei Q10 in organism poate duce la unele dezechilibre energetice si la diferite disfunctii. Un deficit de numai 25% a nivelului de coenzima Q10 poate declansa aparitia unei serii intregi de afectiuni. Organismul uman are capacitatea de a sintetiza Coenzima Q10, dar producerea acesteia scade dupa varsta de 30 de ani aparand necesitatea suplimentarii pentru persoanele peste aceasta varsta.

Atunci cand deficitul de Coenzima Q10 este mai crescut, este recomandata admninistrarea produsului Calivita, Super Co Q10 Plus deoarece contine o concentratie dubla de Coenzima Q10

Un flacon de Super Co Q10 Plus are 120 de capsule. Se administreaza 1-3 capsule de Super CoQ 10 Plus zilnic sau conform recomandarilor.

Afectiuni si simptome unde este indicat
Super CoQ 10 Plus

Mod administrare Super CoQ 10 Plus

Dimineata-Pranz-Seara

Adult (18-50 ani) - preventiv

Afectiuni cardiace

Angina pectorala

Antioxidant

Aparat cardiovascular

Aritmie cardiaca

Arteriopatie obliterana

Ateroscleroza

Batranete

Boala Alzheimer

Cancer de colon

Cardiopatie ischemica

Circulatie sanguina (imbunat.)

Degeraturi

Epilepsie

Gingii sanatoase

Hipertensiune arteriala

Infarct miocardic (prevenire)

Insuficienta cardiaca

Imbatranire tesuturi (intarz.)

Leucemie

Lupus eritematus

Mialgii (dureri musculare)

Miopie

Nevralgie

Nervozitate

Oxigenare organism

Parodontoza

Parkinson

Persoana in varsta - preventiv

Plagi (vindecare)

Pre si postoperator

Riduri (diminuare)

Schizofrenie

Scleroza (amiotrofica, in placi)

Senilitate (dementa senila)

Sida (tratament adjuvant)

Ulcer varicos

Vase sange (fragilitate)

Zona Zoster

1-1-0

1-1-0

1-1-1

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-1

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-0-1

1-1-0

3-3-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

2-2-2

1-1-0

1-1-0

1-1-0

Coenzima Q10 (Ubichinona, CoQ10) se gaseste in toate celulele organismului si este esentiala desfasurarii normale a proceselor biologice si biochimice, datorita rolului important pe care il detine in transportul energiei necesare celulelor. Carenta de Q10 poate creea dereglari in procesele de oxido-reducere ce au loc la nivel celular si cauzeaza astfel diverse tulburari in functionarea organismului. Acest lucru se poate intampla chiar si atunci cand cantitatea de Co Q10 scade cu numai 25% fata de normal. Atunci cand organismul nu dispune de necesarul de coenzima, pot aparea semnele insufucientei cardiace, hipertensiunii si ale altor numeroase boli.

Sintetizarea Coenzimei Q10 in organism in cantitatea utila pentru functionarea normala a celulelor  are loc pana la varsta de 30 de ani. Odata cu aparitia cu procesului imbatranirii scade si cantitatea de CoQ10 din organism, recomandandu-se suplimentarea ei prin alimentatie si respectiv prin administrarea suplimentelor naturale. CoQ10 se aseamana cu vitaminele, structura sa amintind de cea a vitaminei E, avand insa efectul antioxidant  mult mai puternic. Din punct de vedere biochimic, Co Q10 regleaza procesul de generare a energiei ce se desfasoara la nivelul mitocondriilor, centralele minuscule ale celulelor unde sunt sintetizate moleculele de acid adenozintrifosforic, combustibilul cu cea mai mare incarcatura energetica produs de organismul uman.

Dintre cele 10 tipuri obisnuite de Coenzima Q, numai Coenzima Q10 face parte din structura celulelor umane. Cele mai bogate alimente in aceasta substanta sunt: somonul, macroul, inima si ficatul de bovine. Este stiut faptul ca in cazul diferitelor afectiuni ale miocardului, (cardiomiopatii), rata supravetuirii peste cinci ani este foarte redusa in absenta unui transplant de inima care este deosebit de costisitor (in SUA costul operatiei se ridica la 150.000 $).  Astazi exista o solutie alternativa: in SUA CoQ10 se gaseste acum pe rafturile magazinului  de la coltul strazii, iar in Romania, desi foarte putine persoane cunosc efectele benefice ale acestei substante, Coenzima Q10 de cea mai buna calitate se pate procura prin reteaua de distributie CaliVita.

Coenzima Co Q10:
- are rol esential in producerea a 95% din energia necesara organismului
- este un puternic antioxidant intracelular
- are rol important in prevenirea aterosclerozei
- previne sinteza anormala a unor proteine si astfel previne unele afectiuni degenerative
- are rol stabilizator al membranelor celulare

Co Q10 are efecte benefice dovedite si in afectiunile aparatului respirator, in astmul bronsic si diverse alergii, precum si in psihiatrie, mai ales in tratamentul schizofteniei si al bolii Alzheimer. Sunt dovedite rezultate incurajatoare si in incetinirea procesului de imbatranire, combaterea obezitatii si a infectiilor provocate de Candida Albicans, in tratarea sclerozei multiple, al diabetului si al unor afectiuni dentare. Cercetarile efectuate la New England Institute au dovedit efecienta CoQ10 in scaderea ratei mortalitatii prin cancer si leucemie si in reducerea efectelor toxice ale chimioterapicelor ce se administreza in aceste boli. De asemenea, este de mentionat si potentialul rol favorabil al Coenzimei Q10 in tratamentul SIDA, prin fortificarea sistemului imunitar. Revista saptamanala "AIDS Weekly" a publicat la sfarsitul anului 1994 parerile unor cercetatori canadieni, conform carora consumul CoQ10 are capacitatea de a incetini procesul de moarte programata a celulelor (apoptosis) aflat in stransa legatura cu bolilele degenerative si SIDA.

CaliVita dispune de 3 produse diferite cu continut de coenzima Q 10:

- Coenzyme Q10 Sublingual – cu absorbtie mai rapida si eficienta, datorita faptului ca nu se inghite ci se tine sub limba

- Coenzyme Q10 II - contine Coenzima Q10 - 10 mg

- Super Co Q10 Plusare in continut Coenzima Q10 in concentratie dubla fata de Coenzyme Q10 si anume 20 mg

Resveratrol PLUS contine resveratrol suplimentat cu extract din samburi de struguri si coenzima Q10, o capsula de Resveratrol plus continand 20 mg de Coenzima Q10.

- Sublingual CoQ10 with natural lemon flavor - contine coenzima Q10 sublingual cu aroma naturala de lamiae cu absorbtie  mai eficienta  si mai rapida.

 

Un flacon de Super CoQ 10 Plus are 90 de capsule

O capsula de Super CoQ 10 Plus contine:
- Ubichinona (CoQ10) 20 mg
- Vitamina E 10 UI (10 mg)
- Beta-caroten 1000 UI (6000 mcg)
- Seleniu 10 mcg

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Coş  

(gol)

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment