Super Mega 50 - mai multa sanatate (90 tablete)

Super Mega 50 - mai multa sanatate (90 tablete)

Super Mega 50 este un produs naturist ce are in continut multivitamine si minerale chelatate cu aminoacizi, cu absorbtie intestinala lenta. Mineralele chelatate au absorbtie de 3-10 mai rapida decat cele nechelatate. Super Mega 50 iti ofera o viata plina de vitalitate.

Mai multe detalii


158.69 Lei TVA inclus

FL0077

Disponibilitate: Produs in stoc

Vitaminele sunt compusi organici pe care organismul uman nu poate sa le sintetizeze in cantitati optime. Folosind zilnic un supliment natural cu multivitamine cum este Super Mega 50, oferiti o sustinere sanatatii din cel putin doua motive:

1. pentru ca in zilele noastre stilul de viata este extrem de solicitant: stresul vietii moderne, consumul de alcool si cafea, fumatul si poluarea, toate acestea  precum si multe altele sporesc necesarul de vitamine si minerale.
2. procesarea in exces a materiilor prime alimentare si conservantii din alimentele consumate distrug o mare parte din continutul de vitamine naturale al acestora.

 

Un flacon de Super Mega 50 contine 90 de tablete

Afectiuni si simptome unde este indicat
Super Mega 50

Mod administrare

Dimineata-Pranz-Seara

Acnee

Activitate fizica (stimulare)

Adolescenti 14-18 ani - prev.

Adulti (18-50 ani) - preventiv

Alcoolism

Anemie

Atentie

Boala Vilebrand

Convalescenta

Copii 1-14 ani, dezv. armonioasa

Cresterea rezistentei musculare

Dependenta de droguri

Hepatita

Malabsorbtie intestinala

Oboseala

Persoana in varsta - preventiv

Stres

Varsat de vant

1-0-0

1-0-0

1-0-0

1-0-0

1-0-0

1-0-0

1-0-0

1-0-1

1-0-0

1-0-0

1-0-0

1-0-1

1-0-1

1-0-0

1-0-0

1-0-0

1-0-0

1-0-0

 

N-ar fi bine să nu vă îmbolnăviţi de gripă? Pentru aceasta sistemul imunitar trebuie sa functioneze la parametri optimi. Asa ca trebuie sa ii asiguram organismului o cantitate suficientă de vitamine, oligoelemente şi minerale. În absenţa lor, apar următoarele simptome: epuizare, absenţa poftei de mâncare, stare de slăbiciune, oboseala. În cazul în care sistemul imunitar este slabit, creşte frecvenţa îmbolnăvirilor de gripă.

Super Mega 50 este un produs naturist ce are in continut multivitamine si minerale chelatate cu aminoacizi, cu absorbtie intestinala lenta. Mineralele chelatate au absorbtie de 3-10 ori mai rapida decat cele nechelatate. Super Mega 50 te ajuta sa ai o viata plina de vitalitate.

Un aport crescut de vitamine este absolut necesar fiecaruia dintre noi, nu numai sportivilor sau celor care desfasoara activitati fizice sau intelectuale intense. Poluarea (a aerului, a apei, sonora etc.), devenita astazi o problema destul de serioasa, stresul cauzat de ritmul intens de viata, alcoolul, nicotina, cofeina, aditivii alimentari, anticonceptionalele si multe alte substante chimice sporesc necesarul de vitamine, mai ales la persoanele care locuiesc in marile orase. Un exemplu edificator este faptul ca o singura tigara fumata distruge 100 mg de vitamina C din organism.

Pe langa faptul ca, datorita acumularii efectelor nocive ale poluarii mediului inconjurator, necesarul de vitamine si substante minerale al organismului este mai ridicat, continutul in micronutrienti (vitamine si substante minerale) al legumelor si fructelor s-a diminuat. De aceea, astazi este cu atat mai important consumul de suplimente alimentare, un astfel de produs fiind SuperMega 50 de la CaliVita.

Vitaminele sunt esentiale pentru creşterea, intretinerea şi dezvoltarea organismului, pentru vitalitate şi pentru menţinerea unei sanatati bune. Vitaminele indeplinesc diferite roluri: unele reglează procese biochimice, altele sunt componente ale unor sisteme enzimatice implicate în metabolismul celular şi, în sfârşit, există şi vitamine care influenţează în mod direct diverse funcţii ale organismului. Cantitatea necesara zilnica de vitamine este mai ridicata o dată cu creşterea intensităţii activităţii fizice (când se măreşte necesarul de proteine şi glucide al organismului) şi, astfel, consumul de suplimente alimentare precum Super Mega 50 de la Calivita devine absolut necesar.

Vitaminele isi exercita efectele in mod sinergic, astfel o cantitate mai mare dintr­-o vitamina sau alta va atrage dupa sine si cresterea necesarului de alte vitamine. Din acest motiv, este recomandata utilizarea preparatelor polivitaminice care au bine dozate vitaminele. O importanta deosebita o are raportul dintre diverse vitamine. Spre exemplu, raportul ideal in cadrul complexului vitaminic B este de 1: 1.

Functionarea normala a organismului necesita, alaturi de vitamine, si prezenta unor substante minerale. Acestea din urma sunt furnizate exclusiv prin alimentatie. Un aport ridicat de vitamine presupune si cresterea necesarului de minerale al organismului.

Din acest motiv, este preferata folosirea preparatelor complexe, care contin atat vitamine, cat si minerale dozate optim si sub forma chelatata. Organismul poate utiliza eficient mineralele in forma chelatata. In organismul multor persoane, chelatarea unor minerale nu se realizeaza si din aceasta cauza, suplimentele minerale ajunse in organism nu pot fi utilizate total. De exemplu, fierul anorganic ajuns in organism se absoarbe doar in proportie de 2-10%, iar din aceasta cantitate jumatate este eliminata. S-a observat ca mineralele chelatate cu aminoacizi se absorb de 3-10 ori mai bine decat cele nechelatate.

Producerea si comercializarea de preparate cu absorbtie lenta a revolutionat industria vitaminelor hidrosolubile. In asemenea produse, substantele active sunt incorporate in substante-suport, a caror absorbtie poate dura 8-12 ore, asigurandu­-se astfel un nivel sanguin constant de vitamine. Substantele ­suport fara absorbtie lenta duc la o absorbtie rapida, iar cantitatea care nu poate fi folosita imediat de organism se elimina odata cu urina, in decurs de 2-3 ore.

Un alt avantaj al acestor preparate complexe este faptul ca ele contin si substante lipotrope, cum sunt colina si inozitolul, care impiedica depunerea grasimilor in ficat. De asemenea, aceste substante lipotrope stimuleaza sinteza hepatica de lecitina si mentin colesterolul in forma solubila. Intr-o concluzie, substantele lipotrope impiedica cresterea concentratiei de colesterol in sange. Exista si multivitamine ce contin enzime digestive sau acid glutamic. Acidul glutamic are capacitatea de a reduce senzatia de oboseala, imbunatateste capacitatea de concentrare si diminueaza extenuarea psihica. De asemenea, are actiune benefica in starile depresive si ajuta la combaterea alcoolismului, accelereaza vindecarea ulcerelor.

De retinut

Pentru ca super Mega 50 conţine şi vitaminele complexului B în doze destul de mari, nu mai este necesară asocierea altor vitamine B, cu excepţia situaţiilor de stres puternic sau la recamandarea speciala.
-  consumul acestor preparate poate fi însoţit de colorarea urinei, asociată cu miros specific datorita continutului ridicat de vitamine din complexul B.
-  consumarea concomitentă a diferitelor produse multivitaminice este inutila
- Acidul glutaminic este un potenţial alergen de aceea, la primele semne de alergie trebuie sistată administrarea preparatului.

Mod de administrare Super Mega 50: 1 tableta/zi sau conform recomandarilor medicale

Un flacon de Super Mega 50 contine 90 de tablete

- Vitamina A
- Vitamina D
- Vitamina E
- Vitamina B1
- Vitamina B2
- Niacinamida (Vitamina B3)
- Acid folic (Vitamina B4)
- Acid pantotenic (Vitamina B5)
- Vitamina B6
- Biotina (Vitamina B7)
- Colina (Vitamina B8)
- Inositol (Vitamina B9)
- PABA (Vitamina B10)
- Vitamina B12
- Macese
- Vitamina C
- Magneziu
- Iod 
- Rutina 
- Vanadiu
- Complex de bioflavonoide 
- Complex hesperidinic
- Betaina HCl
- L-glutationa 
- L-cisteina
- Calciu
- Potasiu
- Zinc
- Mangan
- Fier
- Cupru
- Seleniu
- Crom
- Molibden
- Bor

7500.00 UI
400.00 UI
100.00 UI
50.00 mg
50.00 mg
50.00 mg
200.00 mcg
50.00 mg
50.00 mg
50.00 mcg
50.00 mg
50.00 mg
50.00 mg
50.00 mcg
5.00 mg
250.00 mg
25.00 mg
150.00 mcg
25.00 mg
1.50 mg
25.00 g
5.00 mg
15.00 mg
5.00 mg
25.00 mg
50.00 mg
10.00 mg
15.00 mg
3.00 mg
9.00 mg
500.00 mcg
25.00 mcg
100.00 mcg
250.00 mcg
1.00 mg

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Coş  

(gol)

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment