Shark Aid - cartilaj de rechin - 90 de tablete

Shark Aid - cartilaj de rechin - 90 de tablete

Extractul de cartilaj de rechin Shark Aid este deosebit de eficient in profilaxia si terapia cancerului, precum si in tratamentul unor boli cronice (reumatice, psoriazisul) si unor afectiuni diabetice. Cartilajul de rechin Shark Aid contine o proteina speciala ce inhiba dezvoltarea retelei venoase care transporta nutrientii la tumoare, blocand astfel dezvoltarea acesteia.

Mai multe detalii


126.28 Lei TVA inclus

FL0017

Disponibilitate: Produs in stoc

Cartilaj de rechin: Shark Aid

Cartilaj pur de rechin, macinat, cu proteine si glucide, asigura o functionare eficienta a sistemului imunitar.

Extractul de cartilaj de rechin Shark Aid este deosebit de eficient in profilaxia si terapia cancerului, precum si in tratamentul unor boli cronice si unor afectiuni diabetice. Cartilajul de rechin Shark Aid contine o proteina speciala ce inhiba dezvoltarea retelei venoase care transporta nutrientii la tumoare, blocand astfel dezvoltarea acesteia.

Un flacon de Shark Aid contine 90 de tablete. Se administreaza cate doua capsule de trei ori pe zi sau dupa recomandari.

Afectiuni si simptome unde este indicat
Shark Aid - cartilaj de rechin

Mod administrare Shark Aid

Dimineata-Pranz-Seara

Afectiuni articulare degenerative

Antiinflamator

Antitumoral

Artroza

Cancer de colon

Cancer la plaman

Cancer mamar

Cancer de prostata

Cancer la stomac

Coxartroza

Fibron uterin

Guta

Hemoptizie

Leucemie

Mononucleoza

Osteoporoza

Persoana in varsta - preventiv

Poliartrita reumatoida

Psoriazis

Reumatism

Spondilita anchilopoietica

Spondiloza

Tumori

1-1-1

2-2-2 o luna, apoi 1-1-1

3-3-3 timp de 3 luni, apoi 2-2-2

3-3-3 o luna, apoi 2-2-2,

3-3-3 timp de 3 luni, apoi 2-2-2

3-3-3 timp de 6 luni, apoi 2-2-2

3-3-3 timp de 6 luni, apoi 2-2-2

3-3-3 timp de 6 luni, apoi 2-2-2

2-2-2

2-2-2

3-3-3 timp de 3 luni, apoi 2-2-2

1-1-0

2-2-2

2-2-2

2-2-2

1-1-1

1-0-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

3-3-3

De foarte mult timp cercetatorii sunt interesati de rechini, datorita vitalitatii si rezistentei lor la boli. Rechinii au aparut inaintea dinozaurilor, le-au supravietuit, au o evolutie de 400 milioane de ani fiind considerati "fosile vii".

Scheletul rechinilor nu are oase si deci nici maduva osoasa care la alte animale are un rol esential in dezvoltarea sistemului imunitar. Scheletul lor este format numai din cartilaje. Si totusi rechinii au un sistem imunitar deosebit de puternic si eficient, nu fac tumori iar ranile se vindeca foarte repede.

Shark Aid - cartilaj de rechinCartilajul de rechin - Shark Aid – se foloseste ca tratament naturist in diferite afectiuni: imunitate deficitara, cancer de diferite forme, boli degenerative ale oaselor si cartilajelor - artrita, artroza, reumatism, osteoporoza; enterite - inflamatii ale mucoaselor intestinale, sindrom de colon iritabil; retinopatie diabetica, psoriazis, acnee, menopauza etc.

Imunitate: prin mucopolizaharide stimuleaza imunitatea si productia de anticorpi avand rol si in regenerarea leucocitelor. In bolile autoimune este recomandat ca modulator al imunitatii.

Cancer: Cartilajul de rechin ca si tratament naturist al tumorilor maligne, este un adjuvant important si are efect inhibitor major asupra unui spectru larg de cancere. Atunci cand se formeaza o tumoare, are loc angiogeneza, neovascularizatia: "angio"- vas de sange si "genesis"- formare. Reteaua sanguina a unei tumori este mai fragila decat o retea sanguina normala. Proteinele din cartilajul de rechin opresc formarea de noi vase si conduc la necroza (moartea) tumorii, aceasta nemaifiind alimentata cu sange, nutrienti si oxigen, isi stopeaza dezvoltarea si se distruge. Inhiband angiogeneza, cartilajul de rechin previne formarea de metastaze a tumorii. O tumoare canceroasa este un tesut alcatuit din celule care se dezvolta accelerat si anarhic si se poate propaga prin sange si limfa in alte parti ale corpului prin metastaze.

In osteoporoza: ajuta prin continutul sau bogat in calciu si fosfor.

Boli osteo-articulare: In aceste afectiuni are loc o hipervascularizatie care poate duce la distrugerea cartilajelor si articulatiilor. Cartilajul de rechin - prin mucopolizaharidele sale - ajuta la regenerarea cartilajelor, reduce inflamatia, calmeaza durerea, reda mobilitatea articulatiilor si inhiba vasularizatia locala in artrita, artroza, reumatism. Mucopolizaharidele sunt de fapt lubrifianti naturali ai articulatiilor: colagen, acizi aminati, glucozaminsulfat, condroitinsulfat.

Astm bronsic: are efect antiinflamator puternic pentru bronhii, stimuland imunitatea generala  si cea pulmonara

Menopauza: se recomanda femeilor aflate la menopauza fiind o sursa naturala de proteine, carbohidrati si minerale necesare organismului in aceasta etapa.

Retinopatia diabetica: ca imunomodulant si antiinflamator, calmeaza durerile, tulburarile de vedere se diminueaza, iar simptomele nu reapar.

Psoriazis, eczeme, acnee: un tratament naturist cu cartilaj de rechin este eficient, simptomele diminuandu-se uneori chiar disparand.

Sportivi: ajuta la reducerea efectelor traumatismelor musculare, sinoviale si articulare si  are efecte pozitive asupra fiziologiei cartilajelor si articulatiilor.

Mod de administrare

Un flacon de Shark Aid contine 90 de tablete si se administreaza cate doua capsule de trei ori pe zi sau dupa recomandari.

Observatii:

- Shark Aid nu este recomandat  gravidelor, copiilor in crestere, inainte si dupa operatii (timp de cel putin o luna), in  fracturi recente (decat dupa cel putin 2 luni de la fractura).

- Shark Aid (nici alt supliment cu cartilaj de rechin) nu se recomanda in asociere cu suplimentul Culevit.

-In cazul bolii canceroase, consumul cartilajului de rechin nu poate substitui tratamentul chirurgical, citostatic si radioterapia. Administrarea este recomandata numai in paralel cu acestea sau in urma lor.

O tableta de Shark Aid contine

Cartilaj de rechin uscat (puritate 100%) - 750 mg

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Coş  

(gol)

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment