Communiguard

Communiguard

Communiguard

este o folie obtinuta  cu ajutorul unui program special de calculator, care intareste sistemul de apărare al organismului împotriva influenţei negative pe care o exercita aparatele care produc câmpuri electromagnetice.

Mai multe detalii


77.55 Lei TVA inclus

Disponibilitate: Produs in stoc

Communiguard

Protecţie antielectrosmog oferita de COMMUNIGUARD.

In zilele noastre nu ne  putem imagina viata fără aparate electrice.
Ele ne ajută la comunicare, cu ajutorul lor ne informam despre evenimentele zilnice într-un cuvânt, ne usureaza viata. Majoritatea dintre ele sunt considerate indispensabile pentru o viaţă modernă. Se stie ca in jurul aparatelor care funcţionează pe bază de curent electric se creează un câmp electric sau magnetic. Cele mai intalnite surse care emana câmpuri electromagnetice sunt aparatele electrocasnice, monitoarele computerelor, dispozitivele de telecomunicaţie, televizoarele, telefoanele celulare, vehiculele cu motor, precum şi sârmele şi cablurile electrice. Aceste câmpuri ne influenţează organismul, cauzând simptome de tipul agitaţie şi dureri de cap, iar influenţa lor permanentă poate deregla, de exemplu, ciclurile organismului, ritmul veghe-somn (circadian) sau poate duce la oboseală cronică etc.

 

COMMUNIGUARD este  de fapt o folie obtinuta cu ajutorul unui program special de calculator, care  fortifica sistemul de apărare a organismului împotriva influenţei negative pe care o exercita aparatele care produc câmpuri electromagnetice.


Telefonul celular se numără, probabil, printre aparatele cele mai frecvent utilizate, care generează câmp electromagnetic. Acesta este folosit mult mai des şi perioade indelungate de timp decât alte aparate electrice şi, în plus, este plasat foarte aproape de corp.

Cele mai des intalnite simptome în cazul folosirii telefoanelor celulare pot fi: dureri de cap, încălzirea urechilor şi a feţei, stare de nervozitate, dereglări ale  somnului, depresie generală, oboseală etc. In timpul convorbirilor la telefonul celular, frecvenţele radio penetrează şi organismul, fapt care cauzează încălzirea. Trebuie sa stim ca in cazul reţelelor care operează la o frecvenţă de 1800 MHz, adâncimea penetrării este de 1 cm.

Cum ne poate ajuta COMMUNIGUARD?

Lipiţi COMMUNIGUARD pe partea posterioară a telefonului celular sau pe baterie.


Nu trebuie  să înlocuiţi folia după o anumită perioadă (în afara cazului în care este deteriorată), nu aste nevoie sa fie reîncărcată si e foarte simplu de folosit. Folia acţionează conform principiilor biofizicii. În cadrul procesului de fabricare a foliei, factorii perturbatori care cauzează stimularea moleculară au fost codaţi sub formă de parametri (note muzicale). Ele au fost transformate în unităţi binare cu ajutorul unui program special, apoi aplicate pe un mediu potrivit (în acest caz, folia de aluminiu). In concluzie aceste informaţii au fost imprimate pe COMMUNIGUARD într-un mod similar notelor muzicale. Pentru ca notele muzicale să se transforme în „melodie”, era nevoie de un „instrument” - organismul uman şi celulele sale. Deci COMMUNIGUARD nu este numai un scut protector, ci creşte şi rezistenţa organismului, prin armonizarea acestor frecvenţe.

Utilizarea foliei COMMUNIGUARD este simplă şi sigură.

Deoarece nu blindează telefonul, nu duce nici la o creştere a volumului de radiaţii, nici la un consum de energie utilizarea foliei este simpla si sigura. Eficienţa sa a fost analizată de Institutul EUTROPA din Germania. Examinarea prin biorezonanţă a rezultat de asemenea rezultate pozitive excelente. Bineînţeles, folia poate fi aplicată pe orice aparat care poate produce un câmp electromagnetic pe timpul funcţionării (tipuri diferite de telefoane, interfon pentru supravegherea copiilor, cuptor cu microunde, diferite vehicule cu motor etc.).

Pentru ca utilizarea telefonului mobil să fie cât mai sigură, e foarte important să cunoasteti si sa respectaţi câteva reguli:

 • Nu telefonaţi dacă semnalul este slab, deoarece în astfel de situatii telefonul produce un volum crescut de radiaţii.

Este recomandat sa nu folosiţi telefonul celular în maşină, deoarece radiaţiile emise sunt mai puternice, pentru a putea traversa părţile metalice ale maşinii.

 • Este indicat sa folosiţi hands-free sau interfonul.
 • Este recomandat, deasemenea sa nu folosiţi telefonul mobil în apropierea echipamentelor medicale sau a altor echipamente care pot fi conturbate de frecvenţa acestuia.

COMMUNIGUARD este  produsul energiei şi medicinei informaţionale, care protejeaza organismul uman de efectele radiaţiilor electromagnetice, cum ar fi radiaţiile telefoanelor mobile sau a unităţilor radio.

COMMUNIGUARD
actioneaza potrivit principiilor biofizice ale stimulării moleculare.  Lucrul acesta înseamnă ca factorii care cauzează electrosmog în corpul nostru sunt testaţi în laboratoare ştiinţifice, ex. dezechilibre în schimbările din ţesuturile sistemului nervos şi schimbările din ţesuturile cardiovasculare din creier, etc.
Aceste oscilaţii greşite şi informaţii patologice pot fi transformate în parametrii fiziologici (produşi de corp în mod natural). Sunt stocate ca şi coduri binare sau semne, caractere sau cuvinte cu ajutorul unui program computerizat special creeat  în acest scop.

Aceste semne, caractere sau cuvinte sunt din nou transformate print transmiţătorul special de impulsuri (un dispozitiv HI-TECH-) care se gaseste in folia de aluminiu a COMMUNIGUARD-ului.

Efectul COMMUNIGUARD se bazează pe faptul că organismele vii pot fi influenţate nu numai  de ingredientele active (de exemplu: nutrienţi, vitamine, micro-elemente, etc.) ci şi de informaţia energetică pură. COMMUNIGUARD reprezintă o metodă pentru compensarea energiei eterice a organismului uman.

COMMUNIGUARD poate genera rezonanţă în celulă prin informaţiile sale specifice, şi poate stimula ciclurile de control.

Potenţialul membranei este din nou refăcut si este dezvoltată sinteza ATP (recuperarea energiei).

Astfel , organismul primeste un impuls de energie (efect de rezonantă), care activează capacitatea de auto redresare a corpului. Informaţiile perturbante (ex. radiatiile telefoanelor mobile) care vin  din exterior pot fi “acoperite” sau “şterse”. Dam un exemplu simplu: Un “filtru” este eficient poziţionat între organismele vii şi radiatiile telefonului mobil prin modularea (informaţiei) oscilatiilor armonice COMMUNIGUARD. Organismul poate percepe doar oscilaţiile armonice supraincarcate.

Principalele informaţii despre COMMUNIGUARD şi semnificaţia lor:

 • O capacitate crescuta a pielii de a absorbi oxigenul (informaţie O2).
 • Fortificarea şi stabilizarea învelişului acid al pielii (informaţie ioni de hidronium – ioni de hidrogen).
 • O hranire accelerată a celulelor si o descompunere mai rapidă a deşeurilor (actualizarea ciclurilor de control)
 • O regenerare a celulelor (potenţialul membranei celulare)
 • O neutralizare eficienta a toxinelor şi deşeurilor
 • Întărirea ţesuturilor conjunctive (Ca-cascade)
 • Nivel ridicat de energie în celule (informaţie ATP)
 • Compensarea efectelor dăunătoare a radiaţiilor de frecvenţă. mare


Pentru verificarea veridicităţii informaţiilor s-au folosit diferite metode care au stabilit că COMMUNIGUARD poate proteja organismul uman împotriva efectelor dăunătoare ale telefoanelor mobile.

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Coş  

(gol)

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment